TR-SMS indir,download,yükle - TR-SMS - Yönetim - Organizasyon Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Yönetim - Organizasyon » TR-SMS » TR-SMS
   TR-SMS
  Boyutu : 1.97 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : TRSoft Yazılım
  Ekleme Tarihi : 16-03-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticiden :
Bilgisayarınızdan SMS göndermek ister misiniz?
TR-Sms siz değerli kullanıcılarımızın hizmetine sunuldu. Tamamen ücretsiz olan bu programımızla ister kişiye özel ister gruplara ister toplu olarak SMS gönderebilirsiniz.

Doğum günü, evlilik yıldönümü gibi özel günlerde, bayramlarda, kandillerde daha birçok günde SMS`le müşterilerinize, üyelerinize, öğrencilerinize, arkadaşlarınıza, ailenize kolaylıkla ulaşır, bilgilendirme, tebrik ve duyuru yapabilirsiniz. Üstelik bunları oldukça ekonomik olarak gerçekleştirirsiniz. Gönderdiğiniz fakat herhangi bir sebepten dolayı alıcıya ulaşmayan mesajlar için ücret ödemezsiniz.

Üreticiden:

SMS Sistemi Nedir?
SMS Sistemi şu an için bazı programlarımız içinde bulunan SMS menüsü yardımıyla cep telefonlarına kısa mesaj gönderme sistemidir.

SMS Sistemi Nasıl Çalışır?
SMS Sistemi bizden hesap açtırdıktan sonra çalışır. Hesap açma işlemleri sırasında size Originatör (Gönderici Adı) sorulacaktır. Gönderici Adı en fazla 11 karakterden oluşmaktadır ve kısa mesaj karşı tarafa ulaştığında kimden geldiğini gösteren bölümde görünecek isimdir. Ayrıca bir kullanıcı birden çok Gönderici Adı oluşturabilir.
Hesap açma sırasında size kontör miktarı sorulacaktır. Kontörlerimiz 1.000`lik paketler halinde satılmaktadır. Her kısa mesaj (hangi operatör olduğuna bakılmaksızın) 1 kontördür. Alıcıya ulaşmayan mesajlarınızın kontörleri sistem tarafından otomatik olarak size iade edilecektir.
Sms sisteminizin çalışması için internet bağlantınız olması gerekmektedir

TR-SMS Nedir?
TR-Sms mesaj gönderebilmek için hazırlanmış ve ücretsiz dağıtılan toplu veya tek tek mesaj gönderme programıdır.

SMS Hesabı Nasıl Açabilirim?
SMS Hesabı açmak için programlarımız içinde bulunan "Online SMS Hesabı Başvurusu" formunu doldurmanız yeterlidir. Sizinle irtibat kurulacaktır.

SMS Sisteminde Toplu Mesaj?
Sms Sistemimizde toplu olarak kısa mesaj gönderebilmektesiniz. Programımızın içeriğine göre belli kıstaslarda listelettiğiniz tüm müşterilerinize veya sizin seçeceğiniz müşterilerinize mesaj gönderilebilmektedir. Ayrıca şablon hazırlayarak gerekli alanları program tarafından doldurulması sağlanabilir.
Toplu kısa mesaj yanında tek kişiye de mesaj gönderilmektedir.

SMS Sistemi Hangi Sektörlerde Kullanılır?
SMS sistemi belirli bir sektörde kullanılması zorunlu değildir. Örneğin herhangi bir kullanıcımız müşterilerine bakiye bilgilerini gönderebileceği gibi bayramlarda, kandillerde tebrik mesajı da gönderebilir.

Not: Programı ilk kez kuruyorsanız FireBird veritabanı yöneticisini kurmanız gerekmektedir.

Anahtarlar:TR-SMS indir,TR-SMS download,TR-SMS indir,TR-SMS çek,TR-SMS,TR-SMS mp3,TR-SMS şarkı sözü,TR-SMS film indir,TR-SMS film,TR-SMS açıklama,TR-SMS bul,TR-SMS video,TR-SMS bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
TR-SMS
SEÇMECE PROGRAMLAR
TR-SMS
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır