Unknown Device Identifier indir,download,yükle - Sistem Araçları - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Sistem Araçları » Unknown Device Identifier
   Unknown Device Identifier
  Boyutu : 843 Kb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : HunterSoft
  Ekleme Tarihi : 30-04-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Bilgisayarınızda takılı donanımın ne olduğunu mu bilmiyorsunuz, sürücüsü mü yok? Üzülmeyin bu araç sizin için hem adını, markası ve benzeri bilgilerini bulur, hem de internetten son sürücülerini gösterir, indir derseniz de indirir. Zaten adı üstünde "bilinmeyen aygıt bulucu/arayıcı"

Programın Kısa Kullanım Bilgisi :
- Kurulum gerektirmez, sadece çift tıklayıp çalıştırmanız yeterlidir.
- Programı açtığınızda sisteminizi otomatik taramaya başlıyor ve önünüze bir liste getiriyor, yanlarında sarı renkli soru işareti olanlar sisteminizce tanınmayan ve sürücüsü yüklenmemiş donanımlarınızdır.
- Tarama sonucunda gelen listedeki artı (+) şeklindeki kutucuklara tıklayarak açabileceğiniz bölümlerin içinde ilgili donanımın seri numarası, üretici adı, sitesi, çipset numarası gibi birçok bilgiyi bulabilirsiniz.
- Listedeki bir sonucun üzerinde fareniz ile sağ tıklama yaptığınızda Find Driver (Sürücüyü Ara-Kısayolu F3), Contact Venver (Üretici Sitesine Git-Kısayolu F4), Save To File (Dosyaya Kaydet), Send To Printer (Yazıcıya Gönder), Backup Driver (Sürücüyü Yedekle) gibi seçenekler bulacaksınız.
- Programın üreticisi bu seçenekleri de kolayca anlaşılır bir şekilde yaptığı için hiç sürücü kurmamış bir kişi dahi olsanız zorluk çekmeden işlemleri yapabileceksiniz.
- NOT : Listelediğiniz donanımlarınızla ilgili tanımlamalarınızı bitirdikten sonra, yani kurulmayan hiçbir sürücünüz kalmadığında isterseniz aynı firmanın ürünü olan My Drivers 3.11`i kullanarak çok detaylı ve kolay, benzerlerinde daha iyi olarak yedeğini belirttiğiniz bir klasöre alabilir, CD`ye yazdırıp saklayabilirsiniz.

Alternatif indirme adresi

Anahtarlar:Unknown Device Identifier indir,Unknown Device Identifier download,Unknown Device Identifier indir,Unknown Device Identifier çek,Unknown Device Identifier,Unknown Device Identifier mp3,Unknown Device Identifier şarkı sözü,Unknown Device Identifier film indir,Unknown Device Identifier film,Unknown Device Identifier açıklama,Unknown Device Identifier bul,Unknown Device Identifier video,Unknown Device Identifier bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Unknown Device Identifier
SEÇMECE PROGRAMLAR
Power Utility Pak
Registry Rescue
WinErrs
Microsoft DirectX for Win
MemoryBoost pro
VMware Workstation
W32.Beagle@mm Removal Too
AEVITA Wipe and Delete
Paragon Hard Disk Manager
Windows Script (2000 & XP
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır