WhoLockMe indir,download,yükle - Sistem Araçları - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Sistem Araçları » WhoLockMe
   WhoLockMe
  Boyutu : 21 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows XP
  Üretici Firma : Dr. Hoiby
  Ekleme Tarihi : 21-11-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Bazen dosya silerken başımıza olmadık işler gelir ve Windows`umuz "Dosya Silinemiyor" uyarısı verir. Sebep, genellikle bu dosyayı kullanmaya devam eden bir program, takılı kalan ve düzgün sonlanamayan bir uygulama, ya da Windows`un klasik Explorer hatalarından biridir. Kimi durumlarda sistemin baştan başlatılması sorunu çözse de bazı durumlarda dosyaya erişebilen virüsler bile silinememesine sebep olabilirler.

WhoLockMe, bu bağlamda oldukça işimize yarayabilecek minik bir Windows gezgini yazılımı. Programı çalıştırmak için Windows silinemiyor hatası verdikten sonra sadece silemediğimiz dosyaya sağ tıklayıp Who lock me ? satırını seçmemiz yeterli oluyor. Yazılım, basit bir ekranda bize o dosyaya hangi yazılımın eriştiğini ve neden silinemeyeceğini belirtiyor. Bundan sonra yapmamız gereken sadece ilgili uygulamayı sonlandırmak ve dosyayı artık silebiliyoruz.

Bu tarz dosya sistemi sorunları yaşıyorsanız çok ufak boyutu ile bu programı elinizin altında bulundurmanızı tavsiye ederiz.

Kurulum : Yazılımı kurmak için "Programı indir" tuşuna bastıktan sonra alacağımız dosyayı bir klasöre çıkartıp install.bat dosyasını çalıştırmamız yeterlidir. Eğer sistemimizden kaldırmak istiyorsak da yine aynı klasördeki uninstall.bat adlı dosyayı çalıştırıp, ardından da yazılımı hafızamızdan kapatmamız gereklidir. Önerim sadece bir dosya silinememesi durumunda bu seçeneği kullanmanız, zira sistem normal çalıştığında bu seçeneğe tıklarsanız hiçbirşey olmayacaktır.

Anahtarlar:WhoLockMe indir,WhoLockMe download,WhoLockMe indir,WhoLockMe çek,WhoLockMe,WhoLockMe mp3,WhoLockMe şarkı sözü,WhoLockMe film indir,WhoLockMe film,WhoLockMe açıklama,WhoLockMe bul,WhoLockMe video,WhoLockMe bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
WhoLockMe
SEÇMECE PROGRAMLAR
System Monitoring Protoco
Windows Script (98 & Me &
Sweepi
Reg Scrub Xp
UDF Reader
GiPo@MoveOnBoot
Win XP Setup Disks
Paragon Partition Manager
Smart Cleaner
Startup Delayer
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır