Windows Media Player (Türkçe) indir,download,yükle - Ses/Görüntü Oynatıcılar - Ses - Video Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Ses - Video » Ses/Görüntü Oynatıcılar » Windows Media Player (Türkçe)
   Windows Media Player (Türkçe)
  Boyutu : 12.1 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows XP
  Üretici Firma : Microsoft Corp.
  Ekleme Tarihi : 11-04-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Windows Media Player 10`un görünüşü önemli ölçüde değişmiş, genel dijital ortam etkinlikleri daha hızlı ve daha sezgisel yapılabilir hale gelmiştir. Player daha geniş çeşitlilikte dijital ortamı - müzik, video ve şimdi TV ve fotoğraf - yönetmeniz ve keyfini yaşamanız için yeni yollar sunar.

Player`daki hizmetler ve önde gelen çevrimiçi mağazalardan müzik ve video bulmanın, örnek seçmenin ve yüklemenin kesintisiz yolunu sunan ilk Dijital Ortam Çarşısı hizmetinizde.

75`ten fazla taşınabilir ortam aygıtını destekleyen Windows Media Player 10, size geniş bir aygıt yelpazesinde daha fazla dijital müzik dinleme olanağı sağlar. Toplu depolama aygıtları ve gelecek kuşak aygıtlar için, Windows Media Player 10`daki Otomatik Eşitleme özelliği müziklerinizi ve hatta video, resim ve kaydedilmiş TV programlarını taşınabilir müzik ve video oynatıcılarıyla eşitlemenizi sağlar.

Bu özellikler geniş dijital ortam koleksiyonlarını yönetme zorluklarını azaltır ve tam istediğiniz dijital ortamı hızla ve kolayca bulup yürütmenizi sağlar. Ayrıca kendi CD`lerinizi yaygın olarak kullanılan biçimlerde kopyalayabilirsiniz; yüksek kaliteli WMA ve yüksek bit hızlı MP3 üründe yerleşiktir.

Anahtarlar:Windows Media Player (Türkçe) indir,Windows Media Player (Türkçe) download,Windows Media Player (Türkçe) indir,Windows Media Player (Türkçe) çek,Windows Media Player (Türkçe),Windows Media Player (Türkçe) mp3,Windows Media Player (Türkçe) şarkı sözü,Windows Media Player (Türkçe) film indir,Windows Media Player (Türkçe) film,Windows Media Player (Türkçe) açıklama,Windows Media Player (Türkçe) bul,Windows Media Player (Türkçe) video,Windows Media Player (Türkçe) bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Windows Media Player (Türkçe)
SEÇMECE PROGRAMLAR
Taka Player
X DVD Ripper
1337player (Türkçe)
Portable VLC Media Player
Kjofol Mp3 Player
VLC Media Player
Shuffler III
Windows Media Player (Win
Media Player Classic (Win
Winamp Surround Edition
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır