Youtube Spider indir,download,yükle - Youtube Spider - Çeşitli Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Çeşitli » Youtube Spider » Youtube Spider
   Youtube Spider
  Boyutu : 4.15 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Mibraca
  Ekleme Tarihi : 07-02-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticiden:
Programla çok kolay bir şekilde Youtube`de arama yapabilir, favori listeleri oluşturabilir, en çok beğendiğiniz videoları farklı bir grupta listeleyebilirsiniz. Hem de arama hızınız artacağı gibi beğendiğiniz videoları da kaydedebileceksiniz ve bu dosyaları da Mpeg biçimine çevirebileceksiniz.

Yüksek performansıyla Youtube sitesinden yaptığınız video aramalarınızı vazgeçilmez ve eğlenceli bir hale getirecektir. Programın ilk sürümünde kolay video arama, özel favori listeleri hazırlama gibi özellikler bulunmakla birlikte ayrıca web site tasarımcıları program üzerinden yaptıkları aramaları kaydederek üreticiden bu linkleri, hatta video dosyalarını yükleyebilirler.

Programın şu anda geliştirilmekte olan sürümünde ise aradığınız videoları bilgisayarınıza tekli veya çoklu olarak indirebilecek, bu videoları izleyebilecek veya istediğiniz biçime kolayca dönüştürebileceksiniz.

Yeni sürümle gelen özellikler:
* Sunucumuzda 2. gündür yaşanan bağlantı sıkıntısından dolayı sunucu bağlantısı kesilse dahi program çalışabilecek şekilde düzenlenmiştir.
* Yaptığınız arama sonuçlarını sağ ile tıklayıp gelen menüde indir`i tıklıyorsunuz ve videonuz programın kurulu olduğu klasöre iniyor. İki parça olarak indiğinden bağlantı kopmalarında video kaldığı yerden yüklemeye devam ediyor.
* Yüklendikten sonra flv dosyanızı seçerek mpeg yap`ı tıklıyorsunuz. Kısa bir süre içerisinde mpeg dönüşümü sağlanır ve program üzerinden veya Media Player`ın herhangi bir sürümü üzerinden videoyu izleyebilirsiniz.

Geliştirilmekte olan sürümünde beklenen özellikler:
* Beğenilen videoları arkadaşlarınıza gönderme
* Favori listenizde kategoriler oluşturabilme
* 10 yeni dil desteği
* Web site tasarımcıları sitelerinde kullanacakları videoların linklerini ve açıklama veritabanını programdan oluşturabilirler. (Bu özelliği şu anda kullanmak için üreticiyle irtibata geçmelisiniz.)
* Web tasarımcıları siteleri için video indirebilirler. (Bu özelliği şu anda kullanmak için üreticiyle irtibata geçmelisiniz.)

Desteklediği Diller
Türkçe, İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Almanca, Portekizce, İtalyanca

Önemli
Eğer favori listelerinizi kaybetmek istemezseniz bu *.exe`yi eskisiyle değiştiriniz ve verinizin yedeğini alınız.

Anahtarlar:Youtube Spider indir,Youtube Spider download,Youtube Spider indir,Youtube Spider çek,Youtube Spider,Youtube Spider mp3,Youtube Spider şarkı sözü,Youtube Spider film indir,Youtube Spider film,Youtube Spider açıklama,Youtube Spider bul,Youtube Spider video,Youtube Spider bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Youtube Spider
SEÇMECE PROGRAMLAR
Youtube Spider
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır