Zil Programı indir,download,yükle - Zil Programı - Eğitim Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Eğitim » Zil Programı » Zil Programı
   Zil Programı
  Boyutu : 4.76 Mb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Yazılım Okulu
  Ekleme Tarihi : 01-04-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticiden: Tüm eğitim faaliyeti gösteren dershanelerde, okullarda ve yurtlarda kullanılan bu program ile bilgisayarınızdaki ses kartı çıkışı yardımı ile ders giriş ve çıkış zillerini bilgisayar kontrollü olarak otomatik çaldırabilirsiniz. Sınırsız ders zili ekleyebilirsiniz. Ayrıca dershaneler için de cumartesi ve pazar günleri için farklı farklı kayıtlar yapabilirsiniz. Bu programda istediğiniz tür ve uzantılı melodi kullanabilirsiniz. İsterseniz sizin belirleyeceğiniz tüm farklı formatlardaki melodilerle çaldırabilirsiniz. Ayrıca zilleri manüel olarak normal zil saatlerinin dışında da çaldırabilmeniz mümkündür. Teneffüs aralarında kendinize müzik listesi oluşturabilir, oluşturduğunuz müzik listesinden öğrencilere teneffüs arasında müzik dinletebilirsiniz. Fon müziği ekleyebilir, teneffüs aralarını zevkli hale getirebilirsiziniz. Bunun için çok ideal bir programdır.

Yenilikler (V1.3 ve üstü):

  • Zil ayarlarını düzeltme ikonu eklendi.
  • Gün eşitleme kısmı oluşturuldu bu sayede bir güne yazdığınız zil ayarlarını bütün haftaya veya istediğiniz günlere yaymanız mümkün olacaktır.
  • Tasarımında hızlı çal kısmı ve programın teması değişmiştir.
  • Dershaneler, okullar, yurtlar için demo kullanım süresi içinde yayınlanmak şartıyla reklâm alanı açıldı. Artık programımıza reklâm vermeniz mümkündür.
  • Erişim güvenliği ile zil ayarları ve müzik listelerini diğer kullanıcılardan koruyabilme

    1.4.0 Versiyonuna Eklenen Özellik:

    Çoğu kullanıcılarımızın bu özelliği özellikle istemesinden dolayı zil programı 1.4.0 son sürüm olan programa artı olarak erişim güvenliği eklenmiştir. Bu erişim ayarı sayesinde istemediğiniz takdirde zil yöneticisi diğer kullanıcıları sınırlayabilir. Bu sayede zil ayarlarında ve müzik listesinde değişiklik yapamaz veya değiştiremez.

    1.4.5 Versiyonuna Eklenen Özellik:

    Çoğu kullanıcılarımızın bu özelliği özellikle istemesinden dolayı zil programı 1.4.5 son sürümü olan program artı olarak erişim güvenliği eklenmiştir. Bu erişim ayarı sayesinde istemediğiniz takdirde zil yöneticisi diğer kullanıcıları sınırlaya bilir. Bu sayede zil ayarlarında ve müzik listesinde değişiklik yapamaz veya değiştiremez.

    Not: Bu Program Shareware (ücretli) bir yazılımdır. Tam Sürümünü kullanmak için Lisansına sahip olmanız gerekir.

    Anahtarlar:Zil Programı indir,Zil Programı download,Zil Programı indir,Zil Programı çek,Zil Programı,Zil Programı mp3,Zil Programı şarkı sözü,Zil Programı film indir,Zil Programı film,Zil Programı açıklama,Zil Programı bul,Zil Programı video,Zil Programı bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Zil Programı
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Zil Programı
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır