ZwCAD 2006i indir,download,yükle - Sektörel - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Sektörel » ZwCAD 2006i
   ZwCAD 2006i
  Boyutu : 31.5 Mb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 98/NT/2000/XP
  Üretici Firma : YUSRA Mim. İnş. ve Bilgi İşlem
  Ekleme Tarihi : 11-11-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
IntelliCAD 6 tabanlı olan ZwCAD mimarların, mühendislerin, tasarımcıların ve DWG biçimli çizim yapan tüm profesyonellerin akıllı seçimidir. Çizim yapan her sökterdeki kişi, kurum ve kuruluşlar için oldukça cazip fiyatı ile En iyi CAD alternatifidir.

ZwCAD`nin tabii dosya biçimi DWG`dir, böylece mevcut bir DWG dosyası açıldığında biçim dönüştürülmesi ve veri kaybı yoktur. ZwCAD yüksek düzeyde AutoCAD komut seti uyumludur, bu uyumluluk aynı zamanda program uygulamaları AutoLISP ve ADS için de geçerlidir. Bu her türlü alışkanlıklarınızla DWG dosyalarınızı bildiğiniz AutoCAD komutları ve uygulamaları ile anında çalışabilmeniz demektir.

AutoCAD ile Tam Uyumluluk

1. Tabii DWG desteği, DWG dosyaları (AutoCAD R11` den 2006`ya kadar tümü dahil)
• ZwCAD kullanıcıların R14`den 2006`ya kadar hazırlamış oldukları mevcut AutoCAD dosyalarının okunmasına, yazılmasına, düzeltilmesine ve kaydedilmesine imkan verir. Ve O çizimler tabii olarak DWG formatında hazırlandı ise, ZwCAD ve AutoCAD arasında hiçbir veri kaybı olmadan paylaşılabilir.

2.AutoCAD komut satırı için destek
• Toolbar üzerinde farenin sağ tuşuna basılarak kısa yol menüsünden [command bar] seçilerek veya [F12]`ye basılarak komut satırının AutoCAD`deki gibi açılması sağlanır. Ayrıca kullanıcının AutoCAD komutlarını ve binlerce AutoLISP, ADS, ve VBA uygulamalarını kullanma imkanı vardır.

3. AutoCAD menüleri, fontlar ve semboller
• ZwCAD AutoCAD menülerini (.MNU), script`leri (.SCR), diyalog kutularını (.DCL) ve fontlarını (.SHX) destekler. Böylece AutoCAD`de kullandığınız ileri düzey ayarlarınızı ZwCAD`e kolayca uyarlayabilir ve alıştığınız ayarlarınızla çalışmanıza devam edebilirsiniz.

4. Raster Görüntü Dosyaları
• ZwCAD taranmış dosya ve resim gibi raster görüntü dosyalarını destekler. Desteklenen biçimler BMP, GIF, JPG, TIF, PCX ve diğerleri. İlave olarak bu dosyalar DWG içerisine direkt olarak kopyalanabilir.

5. Digitizer Desteği
• Birçok çizim departmanları, bilgisayar destekli tasarım çalışma grublarının içinde tablet`i (digitizer] giriş cihazı olarak kullanıyor. ZwCAD hem çizim amaçlı olarak hem de komutların girilmesi için tablet menüsünden seçim amacı ile her iki mod`da tablet`in kullanılmasını destekler.

6. 3D yüzey komutları
• ZwCAD`s karmaşık 3-D kapsitesi yüksek kaliteli 3-D modellerin oluşturulmasına imkan verir. Oluşturulan bu modeller Tel çerçeve (Wireframe), Arkadaki çizgilerin gizlenmesi şeklinde (Hide) veya Yüzey Gölgeli olarak görüntülenebilinir.


Anahtarlar:ZwCAD 2006i indir,ZwCAD 2006i download,ZwCAD 2006i indir,ZwCAD 2006i çek,ZwCAD 2006i,ZwCAD 2006i mp3,ZwCAD 2006i şarkı sözü,ZwCAD 2006i film indir,ZwCAD 2006i film,ZwCAD 2006i açıklama,ZwCAD 2006i bul,ZwCAD 2006i video,ZwCAD 2006i bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
ZwCAD 2006i
SEÇMECE PROGRAMLAR
Konut Edindirme Yardımı B
Dershane Yönetim Sistemi
e-HakedişNet (Yaklaşık Ma
Su - Tüp Takip Programı
Ercom 1D Optimizasyon Pro
Epiri Editör
Wocsoft Site Yönetim
ÖĞRETMEN EVİ 2007
ATHENA
Su Dağıtım Programı
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır