KeePassX indir,download,yükle - Araçlar - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Araçlar » KeePassX
   KeePassX
  Boyutu : 295 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Linux X11
  Üretici Firma : Keepass
  Ekleme Tarihi : 31-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Bilgisayarın ve internetin yaşamımızda vazgeçilmezler arasına girmesiyle birçok şifremiz oldu. E-mail adreslerimizin şifreleri, web sitemizin ftp şifresi, internet sitelerine üyelik şifreleri, kullandığımız programların şifreleri gibi. Bu kadar şifreyi ezberlemek ve akılda tutmanın zorluğundan hareketle şifre yönetim programları ortaya çıktı. KeepassX programı da bunlardan biri. Bu program tüm şifrelerinizi tek bir dosyaya kaydediyor, isterseniz bu dosyaya bir şifre koyuyorsunuz, ve tek bir şifreyle tüm şifrelerinize ulaşabiliyorsunuz.

KeepassX açık kaynaklı, ve sürekli geliştirilen bir program. Şifre veritabanınızı en güvenli şifreleme algoritmalarından olan AES ve Twofish ile koruyor, bu sayede tüm şifreleriniz güvende oluyor. Kullanıcı adı ve şifreyi panoya kopyalama özelliği sayesinde hesabınıza rahatlıkla girebiliyorsunuz. Şifre üreticisi ile istediğiniz özelliklere sahip güvenli bir parola oluşturabiliyorsunuz.

Önemli Not: "Programı indir" dedikten sonra çıkan sayfadan istediğiniz sunucuyu seçip indirme işlemine başlayabilirsiniz.

Bu program Linux işletim sistemi içindir ve rpm paketi halindedir. Diğer paketler için geliştiricinin indirme sayfasına bakabilirsiniz.

Anahtarlar:KeePassX indir,KeePassX download,KeePassX indir,KeePassX çek,KeePassX,KeePassX mp3,KeePassX şarkı sözü,KeePassX film indir,KeePassX film,KeePassX açıklama,KeePassX bul,KeePassX video,KeePassX bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
KeePassX
SEÇMECE PROGRAMLAR
RAR for Linux
KeePassX
Test Disk (Linux)
Game Editor
The All-Seeing Eye
Wine
Game Maker
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır