The All-Seeing Eye indir,download,yükle - Araçlar - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Araçlar » The All-Seeing Eye
   The All-Seeing Eye
  Boyutu : 11.5 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Yahoo!
  Ekleme Tarihi : 07-09-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Yahoo! firması ilk olarak Messenger programı ile tüm dünyaya adını duyurmuş ve bir mesajlaşma aracısından beklenebilecek bir çok şeyi yapabilmemize olanak tanımıştı. Yahoo! Messenger bir çoğumuzun hala severek kullandığı bir program. Ancak zannediyorum ki Messenger`ın önünde görmeye alıştığımız Yahoo! firmasının adı bu sefer de oyun dünyası için geliştirdiği bu program ile çok konuşulacak.

The All-Seeing Eye, temel olarak bir oyun sunucu tarayıcısı programı. Yani program, çoklu oyuncu desteği olan hemen her türlü oyun için ister sadece Türkiye`deki ister tüm dünya üzerindeki kurulu oyunları arar ve zahmetsizce katılmamızı sağlar. The All-Seeing Eye`ı piyasadaki diğer benzer yazılımlardan ayıran en büyük özelliği kullanıcıya sunduğu sayısız imkanlardır. Bu imkanlardan biri de dilediğiniz şekilde filtre oluşturma ve kendi belirlediğiniz ayarlara göre sunucular seçebilmenizdir.

Program piyasadaki çoklu oyuncu seçeneği bulunan neredeyse her oyunu desteklemektedir. Veritabanındaki oyunların listesine kısaca bakmak gerekirse;
Age of Empires serisi, Baldur`s Gate serisi, Battlefield serisi, Call of Duty, Cossacks, Ghost Recon, Half-Life serisi ve modifikasyonları, HALO, IGI 2, Medal of Honor serisi, MotoGP 2, Neverwinter Nights, No One Lives Forever serisi, Operation Flashpoint, Painkiller, KISS Psycho Circus, Quake serisi, Raven Shield, Return to Castle Wolfenstein, Serious Sam I ve II, Soldier of Fortune I ve II, Splinter Cell, Swat 4, Unreal serisi ve bunların dışında yaklaşık 150 oyun ...

The All-Seeing Eye dünya çapında her gün aynı anda yaklaşık olarak 60.000 kişiye hizmet vermektedir. Buna rağmen oyunlarda rastlayabileceğiniz olası kare atlamaları da sadece bilgisayarınızdan kaynaklanan nedenlerden olacaktır. Bunun dışında herhangi bir oynama zorluğu yaratmaması da zannediyoruz ki programın en büyük artısı.

Program ilk çalıştırıldığında bir kaç saniye içerisinde bilgisayarınızda çoklu oyun seçeneği bulunan tüm kurulu oyunları inceler. Ve daha sonra da her açıldığında kurulan ya da silinen oyunları otomatik olarak analiz eder. Kurulu oyunların listesi programın ana ekranın sol tarafında kendi ikonlarıyla belirtilmektedir.

Program ile mevcut çoklu oyunlar arasından seçim yapabildiğimiz gibi kendi sunucumuzu kurma olanağına da sahibiz. Bunun için de yapmamız gereken tek şey ilgili oyuna tıklamak ve ardından üst taraftaki "Host" butonuna basmak.

Program, desteklediği her oyun için ayrı türden ayar seçeneklerine sahiptir. Hatta eğer bilgisayarınızda kurulu anti-hile programları mevcutsa buları da isteğinize göre otomatik olarak oyun açıldığında başlatabilme özelliğine sahiptir. (Örneğin Cheating-Death vs...)


Yazılımımız bir sunucu tarayıcısı olmasının yanında internet üzerinde tanıştığınız diğer oyunseverleri isteğinize göre programdaki adres defterinize kaydedebilmekte özelliğine de sahiptir. Böylece arkadaş listenizdekileri kendi oyunlarınıza davet edebilmekte ve birlikte oyun oynama zevkini seviklerinizle paylaşabilmektesiniz. Ve hatta oyuncu isimlerini yazarak tüm dünya çapında The All-Seeing Eye programını kullanarak oyun oynamakta olan kişileri bulmak amaçlı aramalar yapabilmeniz de mümkün.

The All-Seeing Eye sizlere internet üzerindeki güncel oyun dosyalarını indirme imkanı da sağlamaktadır. Yine üst taraftaki "Download Game Files" butonuna basarak internet üzerindeki oyun yamalarını tek tıklamayla bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Bu dosyalar oyunların resmi sitelerinden alınarak günü gününe programa dahil edildiği için tamamen güvenilirdir.

Bu program da sonuçta bir Yahoo! yazılımı olduğu için firmanın diğer programlarıyla da ilişkilidir. Örneğin The All-Seeing Eye aracılığıyla tek tıklamayla bilgisayarınızdaki kurulu Yahoo! Messenger programını çalıştırabilirsiniz. Ya da eğer yüklü değilse Yahoo! resmi sitesinden indirebilirsiniz.

UYARI: Bilgisayarınıza indireceğiniz bu dosya programın otomatik indirme yöneticisidir. Yani bu dosyayı her çalıştırdığınızda programın en son sürümü bilgisayarınıza yüklenecektir. Yazılımın kurulmuş boyutu 1.46 MB`tır.

Bütün bu güzel özelliklerinin yanında sahip olduğu tek dezavantajı ücretli bir yazılım olmasıdır. Eğer programı sahip olduğu tüm özelliklerle kullanmak isterseniz buradan 15$ karşılığı 1 yıllık lisans kodu satın alabilirsiniz.

The All-Seeing Eye kullanımı çok kolay bir yazılımdır. Aynı amaçla yapılmış diğer programlara göre bir çok yeni özelliğe sahiptir. Yani bize göre her oyunseverin sabit diskinde mutlaka durması gereken bir araçtır. Denemenizi öneririz...

Anahtarlar:The All-Seeing Eye indir,The All-Seeing Eye download,The All-Seeing Eye indir,The All-Seeing Eye çek,The All-Seeing Eye,The All-Seeing Eye mp3,The All-Seeing Eye şarkı sözü,The All-Seeing Eye film indir,The All-Seeing Eye film,The All-Seeing Eye açıklama,The All-Seeing Eye bul,The All-Seeing Eye video,The All-Seeing Eye bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
The All-Seeing Eye
SEÇMECE PROGRAMLAR
KeePassX
Test Disk (Linux)
Wine
Game Editor
RAR for Linux
Game Maker
The All-Seeing Eye
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır