O&O UnErase indir,download,yükle - Bakım - Onarım - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Bakım - Onarım » O&O UnErase
   O&O UnErase
  Boyutu : 6.28 Mb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows NT/2000/2003/XP
  Üretici Firma : O&O Software GmbH
  Ekleme Tarihi : 03-09-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
O&O UnErase, bilgisayardan yanlışlıkla veya bilinçli silinmiş ama sonradan lazım olabilecek tüm dosyaları kurtarma yeteneğine sahiptir. Çok hızlı tarama kabiliyeti ve kaybedilmiş verileri bulmada başarılı yapısıyla yazılım, silinmiş dosyaları veri kaybına uğramadan kurtarmaktadır. Yazılımın diğer bir üstün özelliği de, bilgisayara bulaşmış virüs nedeniyle silinmiş verileri kayıpsız bir şekilde geri getirebilmesidir. Şimdi hep beraber bu yazılımın kabiliyetlerini tanımaya ne dersiniz?

Yazılım basit ve anlaşılır bir arayüzle kullanıcı karşısına gelmektedir. Yazılımın üst tarafında menü ve kısayol tuşları mevcuttur. Sırasıyla Menü; Dosya, Düzenleme (Edit) ve Gözlem (View) sekmelerinden oluşmaktadır. Kısayol tuşları ise; Silinen Dosyaların Taranması (Scan Drive for Deleted Files), Arama (Search), Dosya ve Klasörlerin İade Edilmesi (Restore Files and Folders), Aramayı Sonlandırma (Aborth Search), Yukarı, Geniş Gösterme (Larce İcons), Küçük Gösterme (Small İcons), Liste, Detaylar, Görev Levhası (Task Pane), Yalnızca Silinen Dosya/ Klasörlerin Gösterilmesi (Display Deleted Only Files/Folders) ve Filtreyi Görme (View Filter)`den oluşmaktadır.

Yazılım 3 ana bölümden oluşmaktadır: Sol tarafta seçenek ve işlem bölümü, ortada bilgisayarın yazılım deposu (HDD) ve diğer bölümlerini gösteren alan ve sağ tarafta ise bu alandan seçilen bölümün ayrıntılarını gösteren yer. Ana bölümde bulunan tüm elemanlar aynı zamanda kısayol tuşlarını oluşturmaktadır.

Menü bölümünde bulunan Dosya sekmesi, arama ve kurtarma ile ilgili seçenekleri sunmaktadır. Düzenleme sekmesi; Kesme, kopyalama ve bulunan dosyaların tamamının seçilip-seçilmemesi imkanını sunmaktadır. Kullanıcı ister kısayol tuşları ile isterse bu sekmeden faydalanarak işlemini gerçekleştirebilmektedir.

Kısayol tuşlarından Silinen Dosyaların Taranması sekmesi; bilgisayarda silinmiş olan dosya ve klasörleri tarayıp bulmaya yaramaktadır. Bulunan dosya ve klasörler ana bölümde gösterilmektedir. Arama sekmesi; bulunan dosya ve klasörler içinde veya özel olarak bulunması istenilen nesneleri aramaya ve bulmaya yaramaktadır. Sekmeye tıklandığında kullanıcıyı yönlendirici ve yardım edici bir kutu açılmaktadır. Dosya ve Klasörlerin İade Edilmesi sekmesi; bulunan dosya ve klasörlerin tekrar bilgisayara iade edilmesini sağlamaktadır. Aramayı Sonlandırma sekmesi; yazılımın araması esnasında kullanıcı bu sekmeye tıklayarak isterse aramayı sonlandırabilmektedir. Yukarı sekmesi; aranılan ve bulunan nesneler çok olduğunda ilk başlangıç yerine gelmesi için tasarlanmıştır. Geniş ve Küçük Görünüm sekmeleri; kullanıcının dilediği görünümde yazılımı kullanabilmesi için düşünülmüş bir sekmedir. Liste ve Detay sekmeleri; kullanıcının bulunan dosya ve klasörleri ister liste, ister detayları ile görme imkanı sağlamaktadır. Görev Levhasına tıklanıldığında ise ana bölümde sol tarafta bulunan kısım kaldırılmakta ve tekrar tıklanıldığında ise yerine geri gelmektedir. Bu kullanıcıya daha sade bir görünüm kazandırmaktadır. Yalnızca Silinen Dosya/Klasörlerin Gösterilmesi sekmesine tıklanıldığında, sadece bulunan silinmiş dosya ve klasörler gösterilmekte, o dosya ve klasörün yolu gösterilmemektedir. Aynı sekme tekrar tıklanıldığında ise detaylı görünüm yerine gelmektedir. Filtreyi Görme sekmesi; kullanıcı bu sekmeyi tıkladığında bilgisayarda silinmiş ancak sadece ismi, dosya türü vb. gibi özel bilgi ile bulunması istenilen nesneleri bulmaktadır. Bu işlem kullanıcıya tüm silinen dosya ve klasörleri değil süzgeçten geçirilerek sadece istenilen nesnelerin bulunmasını sağlamaktadır.

Anahtarlar:O&O UnErase indir,O&O UnErase download,O&O UnErase indir,O&O UnErase çek,O&O UnErase,O&O UnErase mp3,O&O UnErase şarkı sözü,O&O UnErase film indir,O&O UnErase film,O&O UnErase açıklama,O&O UnErase bul,O&O UnErase video,O&O UnErase bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
O&O UnErase
SEÇMECE PROGRAMLAR
Eraser
TweakNow PowerPack 2006 P
CM DiskCleaner
Advanced Registry Tracer
Auslogics Disk Defrag
Advanced System Cleaner
Restorer 2000
TweakNow RegCleaner Stand
Picture Retriever
Registry Healer
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır